fbpx

Wilt u de toezendingen wijzigen of stopzetten? Klik dan hier

Heeft u een vraag?  Kijk ook even bij veel gestelde vragen.
Staat u vraag er niet bij, vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Probeer het nu voor slechts €4,95

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord bij deze veel gestelde vragen.
Heeft u liever persoonlijk contact? Bel gerust KWEBBELS Klantenservice. Het KWEBBELS Team helpt u graag.

Wanneer worden de pakketten bezorgd?

U ontvangt het KWEBBELS Leespakket in de laatste week van de maand, in de brievenbus. Altijd leuk verpakt!

Kan ik een pakket terugsturen?

Helaas kan dat niet. Het KWEBBELS Team doet zijn uiterste best om alles goed te laten verlopen. Bent u toch niet tevreden met het geleverde leespakket, of is er iets mis gegaan? Neem dan contact op met KWEBBELS Klantenservice. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.

Kan ik een proefpakket aanvragen?

Dat is mogelijk. Na ontvangst van het proefpakket kunt u samen met uw kind bepalen of u vaker een KWEBBELS Leespakket wenst te ontvangen. Een proefpakket kunt u aanvragen via deze website of via KWEBBELS Klantenservice.

Kan ik iedere maand een ander pakket ontvangen? 

Jazeker, geen probleem. U kunt iedere maand een ander leespakket ontvangen. Bijvoorbeeld de ene maand een jongens leespakket voor 3-5 jaar en de andere maand een meisjes leespakket voor 6-7 jaar. Alle combinaties zijn mogelijk. Neem contact op met KWEBBELS Klantenservice. Zij noteren graag uw keuze.

Kan ik het pakket ook cadeau doen aan iemand anders?

Een heel leuk idee! U kunt het cadeau online bestellen en tijdens het bestelproces kiezen voor de ‘cadeau ‘optie. Vul bij het bezorgadres het adres in waar het leespakket naar toe gezonden mag worden.

Stopt het automatisch?

Heeft u een Abonnement 3 maanden, Abonnement 6 maanden of Abonnement 12 maanden afgesloten dan stopt deze automatisch na het afgesproken termijn. Ontvangt u een Doorlopend Leespakket per maand, om de maand, per kwartaal of per half jaar dan stopt deze niet automatisch. U ontvangt het leespakket totdat u ons laat weten dat u wilt stoppen. U kunt het Doorlopend Leespakket op ieder gewenst moment opzeggen. Er is geen opzegtermijn. Wenst u op te zeggen? Klik op de rode button bovenaan de pagina of KLIK HIER om in te loggen.

Hoe kan ik opzeggen?

Via de rode butten rechtsboven op de website kunt u uw eigen account beheren en dus ook opzeggen. Uw inloggegevens heeft u eerder in de welkomstmail ontvangen. Opzeggen kan ook nog steeds per mail of telefoon. Ga daarvoor naar onze contactgegevens.

Wanneer vindt de betaling plaats?

Op de 28ste van de maand, waarin u een leespakket ontvangt wordt het bedrag automatisch afgeschreven van uw bankrekening.

Vaker of minder vaak leespakketten ontvangen?

Ja, dat kan. U regelt het eenvoudig zelf in uw account. Klik rechtsbovenaan op de pagina op MIJN ACCOUNT of KLIK HIER om in te loggen. Er zijn geen verborgen kosten.

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag?
Neem dan contact op met KWEBBELS Klantenservice.
Het KWEBBELS Team staat u graag te woord.

 • Contactgegevens
  Postbus 96
  5140AB  Waalwijk
  Tel: 076-5300867
 • Overige informatie
  KvK: 20124032
  BTW: NL.8161.53.875.B01
 • Volg ons op facebook:

© Copyright 2020 - Postbus 96 5140AB  Waalwijk   Privacy   Voorwaarden

KvK: 20124032 - BTW: NL.8161.53.875.B01