fbpx

Het bedrijf 123opzeggen

Een bedrijf?

Ja, 123opzeggen is een bedrijf dat opzeggingen verzorgt waarvoor je moet betalen. Niet ons idee! Bij ons is opzeggen natuurlijk altijd gratis. Wat 123opzeggen doet is inspelen op de gehaaste mens van deze tijd.

Je kent het wel. Je hebt een drukke dag maar vandaag moet je toch echt dat ene abonnement even snel opzeggen. Je hebt geen tijd om precies uit te zoeken hoe of wat en tikt op google de bedrijfsnaam + opzeggen in en gaat er in alle haast vanuit dat het bovenste resultaat wel het juiste zal zijn. Gegevens invullen en een klein bedrag betalen. Even vind je het vreemd, maar goed, je doet het want je wilt er vanaf zijn.

Dit is dus precies waar 123opzeggen op inspeelt. Ze gaan er vanuit dat je toch niet goed leest op welke pagina je zit. Ze gebruiken de bedrijfsnaam en soms zelfs het logo om zo over te komen als het bedrijf waar jij wilt opzeggen. Uiteraard krijgen wij de opzegging wel binnen en zullen hem ook verwerken maar we vinden het zonde dat je hiervoor moet betalen. Vandaar dat we hopen dat je eerst even deze blog leest.

Opzeggen is gratis.

Wij melden overal dat opzeggen bij ons gratis is en dat blijft het ook. Nooit zullen wij geld vragen om op te zeggen. Mocht je dus op een pagina terecht komen waarbij je moet betalen om je abonnement bij Kwebbels op te zeggen? Hoogstwaarschijnlijk zit je niet op onze website maar op die van 123opzeggen. Opzeggen bij Kwebbels Kinderboeken is heel makkelijk en kan op verschillende manieren. Je hebt bij de start van je abonnement een mail ontvangen met inloggegevens. Hiermee kun je online opzeggen. Kun je die mail niet meer vinden? Je kunt ons ook een berichtje sturen via het contactformulier, de mail of de social media kanalen.

© Copyright 2020 - Postbus 96 5140AB  Waalwijk   Privacy   Voorwaarden

KvK: 20124032 - BTW: NL.8161.53.875.B01