fbpx

LEZEN IS LEUK!
En wordt nog leuker met Kwebbels!

KWEBBELS, dé kinderboekenclub stelt iedere maand de leukste leespakketten samen voor kinderen van nul tot twaalf jaar. De kinderboeken worden met veel zorg uitgezocht. Lezen is namelijk leuk en het leesplezier van kinderen vergroten nog leuker! Dus iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken.


Klanten vertellen:

Leuk!

Ik heb tot nu toe uitsluitend het proefpakket ontvangen maar was hierdoor aangenaam verrast. Ik was wat huiverig voor de kwaliteit en diversiteit van de boekjes, vanwege de lage prijs maar ik heb super leuke boekjes ontvangen. Zowel voorleesboekjes als oefenboekjes.
Mijn kindje is nog geen jaar dus voor nu is een pakket per 6 maanden voldoende maar als ze straks ouder is kan ik het abonnement zo aanpassen.
Ik raad het vrienden zeker aan.

--- Eva van S.

Primaservice! Leuke boeken

Ik ontving hele leuke boekjes en hierna kreeg ik elke maand een leuk boekenpakket. Het verbaasde mij dat er ook echte merkenboekjes tussen zitten zoals Sesamstraat, Bumba, Peppa Pig en  Dora the Explorer. Maar ook heel erg leuk Fopschaap en boekjes met geluid. Gewoon een leuke en makkelijke manier om kinderboeken te introduceren aan je kinderen.

--- Nadia el E.

Redenen om Kwebbelskinderboeken te proberen

4 leuke kinderboeken

Onze pakketten bestaat altijd uit 4 leuke en leerzame kinderboeken.

bepaal zelf hoevaak

U kunt zelf bepalen hoeveel keer per jaar u een pakketje wilt ontvangen.

aangepast op uw kind

Het pakket is aangepast op het geslacht en groeit mee met de leeftijd van uw kind.

geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten en altijd maandelijks opzegbaar per telefoon of e-mail.

© Copyright 2020 - Postbus 96 5140AB  Waalwijk   Privacy   Voorwaarden

KvK: 20124032 - BTW: NL.8161.53.875.B01