fbpx

KWEBBELS LEESPAKKETTEN

Lezen is leuk! En wordt nog leuker met het KWEBBELS leespakket!

KWEBBELS, dé kinderboekenclub stelt iedere maand de leukste leespakketten samen voor kinderen van nul tot twaalf jaar. De kinderboeken worden door ons team met veel zorg samengesteld. We selecteren op kwaliteit, afwisseling en populariteit. Een verrassend en uitdagend leespakket maakt voorlezen, samen lezen, leren lezen en zelfstandig lezen namelijk nog leuker. En daar gaat het ons bij KWEBBELS om; lezen is leuk en het leesplezier van kinderen vergroten nog leuker!

OM NAAR UIT TE KIJKEN

Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen & plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan zijn of haar niveau. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd vier boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe boeken, strip boeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

Ontvang je graag iedere maand een leespakket? Of misschien om de maand of om de twee maanden ? Het kan allemaal. Bij KWEBBELS ben je flexibel en kun je zelf aangeven hoe vaak je een pakket wenst. En dat vanaf €11,00 per pakket, inclusief verzendkosten. De winkelwaarde is ruim €20. Dus je bent een stuk voordeliger uit! Daarnaast hoef je niet vast te zitten aan een abonnement. Het doorlopend leespakket is iedere maand kosteloos opzegbaar.

DE VOORDELEN

  • Leespakket met vier boeken
  • Gratis bezorging per post
  • Ontvangst iedere maand, om de maand, per kwartaal of per halfjaar
  • Geen verplicht abonnement. Stoppen kan altijd!
  • Wel een vast abonnement? U krijgt dan automatisch korting per pakket.
Probeer het nu voor slechts €4,95

Redenen om Kwebbelkinderboeken te proberen

4 leuke kinderboeken

Ons pakketje bestaat altijd uit 4 leuke en leerzame kinderboeken.

bepaal zelf hoevaak

U kunt zelf bepalen hoeveel keer per jaar u een pakketje wilt ontvangen.

aangepast op uw kind

Pakket is aangepast op geslacht en groeit mee met de leeftijd van uw kind.

geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten en altijd maandelijks opzegbaar per telefoon of e-mail.

© Copyright 2020 - Postbus 96 5140AB  Waalwijk   Privacy   Voorwaarden

KvK: 20124032 - BTW: NL.8161.53.875.B01