Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord bij deze veel gestelde vragen.
Heeft u liever persoonlijk contact? Bel gerust KWEBBELS Klantenservice. Het KWEBBELS Team helpt u graag.

Wanneer worden de pakketten bezorgd?

U ontvangt het KWEBBELS Leespakket in de laatste week van de maand, in de brievenbus. Altijd leuk verpakt!

Kan ik een pakket terugsturen?

Helaas kan dat niet. Het KWEBBELS Team doet zijn uiterste best om alles goed te laten verlopen. Bent u toch niet tevreden met het geleverde leespakket, of is er iets mis gegaan? Neem dan contact op met KWEBBELS Klantenservice. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.

Kan ik een proefpakket aanvragen?

Dat is mogelijk. Na ontvangst van het proefpakket kunt u samen met uw kind bepalen of u vaker een KWEBBELS Leespakket wenst te ontvangen. Een proefpakket kunt u aanvragen via deze website of via KWEBBELS Klantenservice.

Ik heb meerdere kinderen, kan ik de ene maand voor de een en de andere maand voor de ander een leespakket ontvangen?

Jazeker, geen probleem. U kunt iedere maand een ander leespakket ontvangen. Bijvoorbeeld de ene maand een jongens leespakket voor 3-5 jaar en de andere maand een meisjes leespakket voor 6-7 jaar. Alle combinaties zijn mogelijk. Neem contact op met KWEBBELS Klantenservice. Zij noteren graag uw keuze.

Kan ik het pakket ook cadeau doen aan iemand anders?

Een heel leuk idee! U kunt het cadeau online bestellen en tijdens het bestelproces kiezen voor de ‘cadeau ‘optie. Vul bij het bezorgadres het adres in waar het leespakket naar toe gezonden mag worden.

Stopt het automatisch?

Heeft u een Abonnement 3 maanden, Abonnement 6 maanden of Abonnement 12 maanden afgesloten dan stopt deze automatisch na het afgesproken termijn. Ontvangt u een Doorlopend Leespakket per maand, om de maand, per kwartaal of per half jaar dan stopt deze niet automatisch. U ontvangt het leespakket totdat u ons laat weten dat u wilt stoppen. U kunt het Doorlopend Leespakket op ieder gewenst moment opzeggen. Er is geen opzegtermijn. Wenst u op te zeggen? Klik op de rode button bovenaan de pagina of KLIK HIER om in te loggen.

Hoe kan ik opzeggen?

Heeft u een Doorlopend Leespakket per maand, om de maand, per kwartaal of per half jaar afgesloten dan kunt u deze op ieder gewenst moment opzeggen. Dat gaat heel eenvoudig! Klik op de rode button bovenaan de pagina of KLIK HIER om in te loggen.

Wanneer vindt de betaling plaats?

Op de 28ste van de maand, waarin u een leespakket ontvangt wordt het bedrag automatisch afgeschreven van uw bankrekening.

Ik ben begonnen met iedere maand, maar wil toch graag per kwartaal een leespakket ontvangen. Kan dat?

Ja, dat kan. U regelt het eenvoudig zelf in uw account. Klik op de rode button bovenaan de pagina of KLIK HIER om in te loggen. Er zijn geen verborgen kosten.

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag?
Neem dan contact op met KWEBBELS Klantenservice.
Het KWEBBELS Team staat u graag te woord.

  • kwebbels dora logo
  • kwebbels hoe overleef ik logo
  • kwebbels zapp logo
  • kwebbels nickelodeon logo
  • cars
  • zandkasteel
  • Sesamstraat