fbpx

Kwebbels opzeggen.   Kwebbels kinderboeken opzeggen is heel makkelijk.

We vinden het natuurlijk jammer dat u uw Kwebbels abonnement bij ons wil opzeggen. Maar dat kan heel simpel.
Er zijn 3 manieren om het abonnement stop te zetten, we zullen ze hieronder op een  rijtje zetten:

1. Opzeggen in uw eigen kwebbels account.

In uw eigen Kwebbels account kunt u heel eenvoudig zelf alles aanpassen. Als het pakket niet mocht aansluiten bij uw kind, kunt u de leeftijd aanpassen. U kunt een verhuizing doorgeven en zien of er nog openstaande facturen zijn. En u heeft de mogelijkheid om een flinke korting te ontvangen.
Ook kunt hier het abonnement stop zetten, u onvangt dan direct een email ter bevestiging in uw mailbox.
Klik hier om in te loggen
Deze inloggevens hebben we u toe gemaild een paar dagen voordat u het eerste pakket heeft ontvangen. Mocht u de gegevens kwijt zijn kunt ze ook hier weer opvragen.

2. Opzeggen via de telefoon

Heeft u liever even persoonlijk contact met iemand over het opzeggen en heeft u ook nog andere vragen?
Dan kunt u op dinsdag en donderdag van 09:00 uur tot 15:00 uur bellen met Patty van de klantenservice. Patty is bereikbaar op telefoonnummer: 076-53 00 867 
Patty doet haar best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan, maar soms lopen de wachttijden nogal op. Als het alleen gaat om het stopzetten is het sneller om dat via uw account zelf te doen. Uw account is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar, Patty alleen op dinsdag en donderdag.

3. Opzeggen via het contact formulier

Onderaan deze pagina vind u ons contactformulier, u kunt er ook voor kiezen om uw opzegging door te geven middels onderstaand formulier. Deze zullen wij proberen zo snel mogelijk te verwerken, wanneer dat is gelukt ontvangt u hierover een bevestiging per email. Meestal ontvangt u de bevestiging van de opzegging binnen 2 werkdagen in uw mailbox, voor de zekerheid dient u ook uw map met "ongewenste email" in de gaten te houden.

 

Probeer het nu voor slechts €4,95

© Copyright 2020 - Postbus 96 5140AB  Waalwijk   Privacy   Voorwaarden

KvK: 20124032 - BTW: NL.8161.53.875.B01